Wie is Carla Visser

Ik ben een logopediste met een brede opleiding en werkervaring. In 1993 ben ik afgestudeerd als logopediste. Aansluitend heb ik enkele jaren als logopediste gewerkt. Samen met een collega heb ik workshops ontwikkeld en gegeven op het gebied van ‘stem & beweging’.

Vanuit de kansen die ik toen kreeg heb ik de switch gemaakt naar een functie als loopbaan-begeleider/sollicitatietrainer. In de periode 2003-2011 heb ik als Regiocoördinator Neonatale gehoorscreening gewerkt bij Jong Florence in Den Haag.

In 2009 heb ik bewust de keuze gemaakt weer te gaan herintreden als logopediste omdat ik graag weer meer inhoudelijk met mensen, met kinderen wilde werken. Dit doe ik nu met veel plezier en enthousiasme. Ik heb logopedische nascholingen gevolgd in onder andere stemtherapie bij kinderen, fonologische stoornissen, communicatieve taaltherapie (2-6 jr), en oro-myofunctionele therapie. In 2016 heb ik een cursus Floortime afgerond en in 2017 Prompt 1.

Naast mijn logopedie-opleiding en opleiding tot sensorische informatieverwerking therapeut, heb ik onder andere een opleiding tot trainer, en docent spelen & masseren met peuters gevolgd.

Een lichaamsgerichte benadering van stem heb ik  ontwikkeld door cursussen bij onder andere Stichting Rondom Stemwerk en het Roy Hart Theatre. Bij de opleiding. Instrumenten voor Hulp van het ITIP heb ik een bredere kijk op begeleiden verder verdiept.

In mei 2014 ben ik met mijn praktijk Logopedie-en-meer in Leidschendam gestart. Daarnaast heb ik tot oktober 2016 als logopediste bij OnderwijsAdvies in Leiden gewerkt.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici als logopediste en bij de NSSI (Nederlandse Stichting voor Sensorische Informatieverwerking) als SI-therapeut. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor logopedisten de NVLF.

Links:
www.kwaliteitsregisterparamedici.nl
www.nvlf.nl
www.nssi.nl
www.logopedist-info.nl